Burn-outbegeleiding

Mijn begeleiding kenmerkt zich door zijn ervaringsgerichte aanpak, waarbij denken, voelen, willen en hoe je reageert de rode draad zijn tijdens het traject. De individuele sessies vinden plaats in de buitenlucht. Afgestemd op jouw belastbaarheid gebruik ik sportief wandelen en matig intensief hardlopen om jouw energieherstel te bevorderen en stressbestendigheid te vergroten.

Voor medewerkers, leidinggevenden en zelfstandigen

Doelgroep

Ben je gedeeltelijk of helemaal uitgevallen met een burn-out? Dan kan burn-out begeleiding jou helpen om hier op een actieve manier van te herstellen.

Resultaat

Tijdens het traject werken we actief aan jouw mentale, fysieke en emotionele herstel en vergroot je je inzicht en draagkracht om terugval te voorkomen.

Traject

We werken eerst aan het herstel van draagkracht, energie en conditie. Daarna gebruik ik ervaringsgerichte oefeningen om je kennis en inzicht in jouw stress en manier van reageren hierop te vergroten. Daarna ga je oefenen met effectiever gedrag en het ombuigen van belemmerende overtuigingen.

Locaties

In de bossen rondom Meppel, Hoogeveen en Zwolle.

Investering

Naar aanleiding van een intake bepalen we de duur van het traject. Gemiddeld duurt een stressmanagement traject 10 tot 15 sessies van 1 uur. Neem contact met me op voor een offerte op maat. Hierbij hou ik graag rekening met jouw persoonlijke situatie.

Daarom Martijn Kist
  • In de natuur
  • Fysiek en mentaal
  • Actief
  • Ervaringsgericht
  • Effectief gedrag
Neem contact op

Wil je meer weten of kennismaken?