Stressmanagementtraject

Mijn begeleiding kenmerkt zich door zijn ervaringsgerichte aanpak, waarbij denken, voelen, willen en hoe je reageert de rode draad zijn tijdens het traject. De individuele sessies vinden plaats in de buitenlucht. Afgestemd op jouw belastbaarheid gebruik ik sportief wandelen en matig intensief hardlopen om jouw energieherstel te bevorderen en stressbestendigheid te vergroten.

Voor medewerkers, leidinggevenden en zelfstandigen

Doelgroep

Heb je klachten als gevolg van stress zoals; vermoeidheid, gejaagdheid, concentratieproblemen, onrustige slaap, prikkelbaarheid, piekeren of pijnklachten? Dan kan het individuele stressmanagementtraject jou helpen om een burn-out te voorkomen.

Resultaat

Tijdens het traject leer je om jouw stress (sneller) op te merken en om bewust en effectief hierop te kunnen reageren. Daarnaast vergroot je jouw stressbestendigheid om minder stress en meer energie te ervaren in werk en leven.

Traject

Afhankelijk van de ernst van de klachten werken we eerst aan het herstel van draagkracht, energie en conditie. Daarna gebruik ik ervaringsgerichte oefeningen om je kennis en inzicht in jouw stress en manier van reageren hierop te vergroten. Daarna ga je oefenen met effectiever gedrag en het ombuigen van belemmerende overtuigingen.

Locaties

In de bossen rondom Meppel, Hoogeveen en Zwolle.

Investering

Naar aanleiding van een intake bepalen we de duur van het traject. Gemiddeld duurt een stressmanagement traject 5 tot 10 sessies van 1 uur. Neem contact met me op voor een offerte op maat. Hierbij hou ik graag rekening met jouw persoonlijke situatie.

Daarom Martijn Kist
  • In de natuur
  • Fysiek en mentaal
  • Actief
  • Ervaringsgericht
  • Effectief gedrag
Neem contact op

Wil je meer weten of kennismaken?