Vuurtraining – energiemanagement

Na deze training heb je de tools in handen om op en primitieve manier vuur te maken en ken je het belang van het lezen en onderhouden van je eigen vuur.

Hoe kun je het maken, lezen en onderhouden van vuur gebruiken als metafoor om je eigen vuur (weer) te laten branden.

Uitval door (werk)stress wordt een steeds groter probleem. 1 op de 7 werknemers heeft last van burn-out klachten en 16% van alle verzuimde werkdagen had werkstress als reden. Door langdurige overbelasting raakt je brandstof op en raak je in een burn-out / opgebrand. Je figuurlijke vuurtje gaat uit en je ben lichamelijk, geestelijk en emotioneel uitgeput.

Tijdens deze workshop gebruiken we de kunst van het maken, lezen en onderhouden van vuur als metafoor om te onderzoeken hoe het gaat met ons eigen vuurtje en hoe we deze kunnen laten ontbranden en onderhouden. Vuur heeft een grote aantrekkingskracht op de mens. Vuur dwingt respect af en geeft tegelijk een gevoel van veiligheid en gezelligheid.

Naast de theoretische uitleg over de betekenis van vuur en vuurbeheersing in de geschiedenis van de mens gaan we zelf aan de slag om op primitieve manier vuur te maken. Daarnaast ga je aan de slag met reflectieopdrachten op je eigen situatie om je vuurtje te laten branden en je energie te laten stromen.

Kortom, na deze workshop heb je de tools in handen om op en primitieve manier vuur te maken en ken je het belang van het lezen en onderhouden van je eigen vuur.

Investering

Groepsgrote: maximaal 10 deelnemers
Duur training: 2,5 uur
Kosten: neem contact op voor een op maat gemaakte offerte

Neem contact op
Daarom Martijn Kist
  • Buiten
  • Actief
  • Doelgericht
  • Professioneel
  • Zakelijke achtergrond
Neem contact op

Wil je meer weten of kennismaken?